О нама

МПИ „ПОБЕДА“ доо основана је давне 1962. године кооперацијом тадашње Парне пекаре „1 мај“ и Млинског предузећа „Победа“ у Комунално предузеће за производњу и прераду брашна“Победа“ Аранђеловац.

У периоду до 2006 године предузеће је променило више облика организовања, а власничка структура је била друштвени капитал.

Од децембра 2006 године предузеће мења власничку и организациону стриктуру и сада послује као деоничарско друштво чији је власник Пештан д.о.о. Буковик.

Данас предузеће у свом саставу има три производна погона  и то: погон „Пекарство“, погон „Млинарство“ и Фабрику сточне хране.

По класификацији спада у ред средњих предузећа са 125 запослених радника.Основна делатност  предузећа је производња хлеба,пецива, тестенине, брашна и смеша за исхрану стоке.

МПИ Победа је квалитетом и квантитетом  својих производа већ дуго времена  лидер  на тржишту општине Аранђеловац,Лазаревац,Топола и Младеновац.

За дистрибуцију напред поменутих производа користи сопствено добро и савремено опремљен возни парк од 20 возних јединица.Поред производње и транспорта предузеће поседује и смештајне капацитете око 25000 т  за пријем и лагер пшенице, кукуруза, соје и сунцокрета за сопствене потребе као и услужно чување и  лагеровање.

У даљем пословању предузећа основни циљеви и задаци ће бити:

  • Задржати лидерску позицију на постојећем тржишту.
  • Освајање нових тржишта на територији Србије и шире.
  • Оснивање нових производа и технологија.
  • Повећање степена искоришћености постојећих капацитета у свим погонима.

Оно на шта смо посебно поносни јесте апсолутна усресређеност на корисника, дакле наша способност да нашим корисницима понудимо увек добар савет, производ према њиховим потребама и  тако задовољимо сваки захтев.

Такође смо  инплементирали  нови пословни информациони систем „AB Soft“ који нам омогућава ефикаснији  и бржи рад, а самим тим постајемо и конкурентнији на тржишту.

Резултат нашег настојања и улагања у сопствени развој и развој наших корисника, јесте апсолутно поверење и задовољство свих оних који са нама послују.

Квалитет

У нашу производњу имплементирани су стандарди квалитета HACCP и ISSO 9001.

Имплементацију је обавило акредитовано сертификационо тело за системе менаџмента JUQS јануара 2009 године.

У циљу очувања добре произвођачке праксе (GMP) вршимо редовне интерне контроле.

За интерну контролу и квалитет производа ревносно се брину, увек мобилна, три технолога.

Екстерне контроле независних сертификационих тела потврђују функционалност и оперативност интегрисаних система, чиме продужавамо рад под сертификатима за стандарде квалитета из године у годину.

sertifikat1

 

 

 

 

8.496 poseta
Kontaktirajte nas

Подигните вашу понуду на виши ниво

За доставу производа користимо сопствени савремени возни парк и спремни смо на сваку врсту сарадње јер ми смо ту због вас.